GipsArt cég info

DOO "GIPSART" 2000.02.01. Szabadkán (Szerbia) alapult meg. A cégünk a gipszkarton szerelésével és laminált padlóburkolások beépítésével foglalkozik a legkorszerűbb EU standardoknak megfelelően.

A cégünk lépést tart a legismertebb hasonló tevékenységű európai vállalatokkal, olyanokkal mint RIGIPS és KNAUF - és kizárólag e cégeknek az alapanyagait használjuk. Követjük a világ trendeket ezen a téren, látogatjuk a kiállításokat és ismerkedünk a szárazépítési építőanyagokkal kapcsolatos újdonságokkal.

Arról, hogy sikeresek vagyunk, egyrészt bizonyítja az is, hogy részt vettünk a METRO bevásárló központ építésében Belgrádban és Újvidéken ( METRO Cash & Carry), Szentpéterváron Oroszországban ("METRO" Cash & Carry I i II), AUDI gyárnak igazgatási épületének építésében Győrben Magyarországon, Zentai Dohány gyárnak igazgatási épületének építésében. Ezen kiívül alapítvány (A.D.F.) részére dolgoztunk és részt vettünk hotelek, radióállomások építésében. Stb.

Sok értékes tapasztalatot szereztünk dolgozva azokon a projekttusokon és tökéletesítettük az összetettebb technológiákat a száraz építésben (különböző belsőterek hang-, hő- és hidro szigetelése).

Kapcsolat

Tel/fax: +381 24 566-255

Mobil: +381 64 1567-100

Cím: Serbia, 24000 Subotica, Starina Novaka 7

E-mail: pripremagipsart@gmail.com

Skype: sanji.ru1

Gips Karton enterijer Gips karton spolja Gips karton pregradni zid Gips Karton plafonGips Karton plafoni

Kedves látogató, a magyar változata a GipsArt honlapnak még fejlesztés alatt áll. Kérjük szíves megértését.

Gipsart