O nama

Umetnost sa gips kartonomDOO "GIPS ART" osnovan je 01.02.2000. godine u Subotici. Osnovne delatnosti naše firme su gips karton montaža i ugradnja laminatnih podnih obloga po najsavremenijim E.U. standardima.

Idemo u korak sa najpoznatijim evropskim firmama srodnih delatnosti, kao što su RIGIPS i KNAUF - čije materijale isključivo i koristimo. Pratimo nove svetske trendove u ovoj oblasti, posećujemo sajmove i upoznajemo se sa svim inovacijama u oblastima građevinskog materijala suve gradnje.

Da uspevamo u tome, svedoči i naše učešće na radovima u Beogradu i Novon Sadu (METRO Cash & Carry), Sanktpetersburgu - Rusija ("METRO" Cash & Carry I i II) i Đeru - Mađarska (upravna zgrada fabrike automobila "AUDI"), upravna zgrada duvanske industrije u Senti (J.T.I.) , radili smo i za fondaciju (A.D.F.) , radili smo i hotele , radio stanice, itd.

2008 smo radili u Rusiji u gradu Rostov na Donu robnu kuću "media-markt saturn" enterier kancelarija i prodajnog dela.

Radili smo suvomontažne i molerske  radove na 5 lokacija, "VALDI" SUPERMARKET-a  na području Vojvodine. Učestvovali na suvomontažnim radovima na "METRO" cesh & carry u Subotici, Beogradu i Novom Sadu, učestvovali smo i na radovima u  Švedskom butiku  "LINDEX"  i ruskom butiku "OGGI" u Moskvi.

Rusija Media Markt Kancelarije Rusija Medija Markt Prodajni deo

Radeći na ovim projektima stekli smo vredno iskustvo i usavršili složenije tehnologije unutar suve gradnje (zvučna, termo i hidroizolacija prostorija svih namena).

 

Gips Karton enterijer Gips karton spolja Gips karton pregradni zid Gips Karton plafonGips Karton plafoni
Osnova naše delatnosti je gips karton montaža i ugradnja laminatnih podnih obloga po najsavremenijim E.U. standardima. Gips Art ide u korak sa najpoznatijim svetskim firmama. Da uspevamo u tome, svedoči i naše učešće na radovima u Beogradu, Novon Sadu, Sanktpetersburgu - Rusija, Đeru - Mađarska, radili smo i za fondaciju ( A.D.F. ) , radili smo i hotele , radio stanice, itd. Detaljnije o nama>